torsdag 24 maj 2012

Avslutning 2012

Den 13 juni är det dags för skolavslutning för Södra Ängby Skola. Upplägget är lite annorlunda i år jämfört med förra året.

Vi kommer att hålla till i ljushallen och dela upp avslutningen i 2 omgångar. F-5 börjar sin avslutning klockan 9 för att efter det programmet samlas i respektive klassrum för att önska varandra en glad sommar. F-2 kommer sedan att återuppta traditionen att äta jordgubbstårta efter att klasserna har avslutat i klassrummen. Klassföräldrarna har fått i uppdrag att organisera bakandet av tårtorna.

Vi vet att det kommer att krocka för en del av er som har barn både på F-2 och 3-5 när det gäller samlingen i klassrummet efter programmet i ljushallen. Det är svårt att lyckas ta hänsyn till alla aspekter när det är så många inblandade.

På fredag kommer ni att få ut en inbjudan till avslutningen med tider osv. Vi kommer även att behöva veta hur många barn som kommer att stanna kvar på fritids efter avslutningen och äta lunch på skolan den onsdagen. Jag återkommer till hur vi tar in den uppgiften.

Ny hemsida

Som ni säkert har upptäckt så har skolan en ny hemsida. Ramverket för sidan är framtagen av Staden och ska vara en standard som alla skolor inom Stockholm stad ska följa. Under 2013 ska alla skolor gå över till den mallen.

Strukturen på information har tagits fram med hjälp av en reklambyrå och användartester görs för att se om den är lättnavigerad och överskådlig. Om det behöver göras ändringar så görs det utifrån rekommendationer som kommer från användartesterna.

Adressen är www.sodraangbyskola.se klicka er runt och se hur det verkar.

tisdag 15 maj 2012

APT

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen på sista tiden.

Vill bara påminna om att vi har APT (arbetsplatsträff) för att planera och förbättra vår verksamhet.

Vi stänger 15.45 och uppskattar att ni hämtar era barn i tid.