onsdag 24 april 2013

Vårens vernissage 2013

Hej!
Imorgon torsdag är det dags för vårens Vernissage för oss på F-2 då klasserna visar vad de har arbetet med under TEMAT nu i vår

Ni är välkomna mellan 15-17 för att ta del av elevernas och skolans arbete och träffa oss i personalen.

Det finns även möjlighet till att köpa fika i cafét vid tvåornas ingång.

Välkomna!

//Johan

onsdag 3 april 2013

April

Nu var det ett tag sedan som jag skrev här.

Hur som helst så är vi nu inne i april och har haft ett underbart påskväder här i Stockholm.

Nu efter påsk kommer klasserna att börja arbeta med olika TEMAN utifrån vilken årskurs som man går i. Varje skolår har lagt upp arbetet på sitt sätt och det kan se olika ut när man börjar med TEMAT och hur många arbetspass man har. Några klasser började även innan påsk med sitt arbete.

Allt kulminerar i en vernissage den 25 april mellan 15-17 då alla föräldrar, syskon och släktningar är välkomna! Musikmix den dagen är inställt.

På tisdag till veckan kommer föräldrarådet att träffas igen och bland annat prata om hur fritids har börjat implementera sin arbetsplan.

Vi skolan håller på att planera kring nästa läsår både lokalmässigt och tjänstemässigt. Det blir lite förändringar pga att skolan ska börja arbeta och organisera sig (f-3, 4-6 och 7-9) utifrån den nya skollagen och läroplanen. Vi har informerat och pratat om det på föräldrarådet under läsåret.Tyvärr så har det dragit ut på tiden av olika skäl, men hör gärna av er så ska jag försöka svara på era frågor.

Onsdagen den 17 april är skolan stängd för en planeringsdag och jag hoppas att alla har uppmärksammat det. Det är inget fritids då utan alla personal arbetar med att förbättra skolans verksamhet. Om det är någon som har frågor kring det så hör av er till mig.

Simskolan för år 2 den dagen är också inställd eftersom skolan inte har personal som kan följa med och vara i simhallen.