fredag 7 juni 2013

Avslutning av läsåret 2013-2014

Nu så är snart ett till läsår avslutat på Södra Ängby Skola.

Vi har avslutning onsdagen den 12 juni. Klasserna F-2 samlas i respektive klassrum 8.45 och då kan föräldrar gå i förväg till ljushallen. Där börjar sedan avslutningen 09.00 och håller på i ca 45 minuter.

Efter det samlas man i klassrummet igen och önskar varandra en glad sommar innan det traditionsenliga tårtkalaser tar vid.

Jag vill passa på att tacka alla föräldrar för ett bra läsår med konstruktiva möten inte minst i föräldrarådet.

Året har präglats av fortsatt arbete med att implementera LGR 11 i undervisningen och ett viktigt mål är att eleverna ska veta vad som krävs av dem i de olika ämnena. I varje klassrum har det funnits uppsatt vad de ska kunna och som sedan kommer igen på utvecklingssamtalen (år 1-2).

På fritids har vi förtydligat deras arbetsplan och gjort den mer konkret för alla berörda. En del av er har säkert sätt "trädet" som vi kommer att arbeta mer med under hösten. Har ni inte sett det så kommer ni att komma i kontakt med det till hösten. Stockholm Stad har börjat att arbete under våren som handlar just om Fritids verksamhet och hur kvalitén ska höjas. Vi på Södra Ängby har redan kommit en bit på väg när det gäller det arbetet.

Vi har under året även gjort om vårt TEMA-arbete och även strukturen på våra Fadderdagar (F-2)

Höstterminen 2013 börjar med upprop den 20 augusti klockan 9.00

Med det vill jag önska er alla en skön sommar!

//Johan