fredag 14 maj 2010

Händer den kommande veckan!


Terminen lider mot sitt slut och det är mycket som händer i slutfasen för eleverna. Våren är i antågande och så även sommaren.

Det som händer nu i skolan förutom att terminens avslutas är att planeringen av nästa läsår är i full gång. Tjänstefördelningen är nästan helt klar. Hoppas kunna presentera den nu till veckan. Klassindelning av de nya sexåringarna görs och arbetet med hösten schema är i full gång. Starttid till hösten blir 8.30 som planerna är nu.


På onsdag är det vernissage mellan 16-18 då barnen visar upp vad de arbetade med under TEMA-veckan tidigare i vår. Kom och titta på vår utställning tillsammans med eleverna.

Har ni glömt vad den handlade om? Titta här på inspirationsföreställningen som barnen fick se som start.

För en dryg vecka sedan hade skolan bjudit in till ett informationsmöte då Henrik Kroon presenterade hur skolan arbetar med skriftliga omdömen och våra tankar inom det området. Vilka skyldigheter har skolan när det gäller skriftliga omdömen? Hur ser kopplingen ut till utvecklingssamtalen som alla elever har? Vad är det för skillnad på betyg och skriftliga omdömen? Det var några saker som togs upp. På hans blogg kan ni läsa lite mer om vad han pratade om.

På tisdag till veckan är det APT för personalen igen. Snälla hämta barnen senast 15.45 så att vi kan börja vår konferensen 16.00. Vi behöver den tiden tillsammans och vill kunna starta på utsatt tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar