fredag 6 maj 2011

Fredag ...

... och solen lyser ute på skolgården.Igår hade vi vårt eget springlopp som är ett led i skolans trygghetsarbete. Eleverna sprang olika sträckor utifrån ålder och sedan var det gemensamt fika i trygghetsgrupperna. Det var en lyckad eftermiddag med många glada barn.

Våra bilfria veckor går in i sin andra vecka. Varje gång barnen tar sig till och från skolan på ett för miljön bra sätt så får de sätta upp ett grönt löv på en trädstam. Fa och år 1 har ett gemensamt träd och Fb och år 2 har ett träd för sig. Nedanför ser ni hur träden ser ut efter första veckan. Blir roligt att se hur träden ser ut efter 4 veckor.

Till veckan är det fritidshemmens dag på tisdag som vi kommer att uppmärksamma på något sätt.

Om ni inte har lämnat in lappen om fritids i anslutning till sommaren så gör det så fort som möjligt.

FA och år 1:s träd

FB och år 2:s träd

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Se till att vi kan anmäla närvaro/frånvaro för tex klämdagar via mail i stället för alla dessa lappar så kommer ni att få svar omgående och mycket smidigare för alla parter!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Svarade på samma fråga i en annan kommentar, klipper in svaret här också.

    Hej!
    Håller med dig om att det behövs ett bättre system än alla lappar osv. Det kanske är mail eller ännu hellre ett webbaserat system liknande det vi använde när vi gjorde enkätundersökningen om fritids tidigare i år. Håller på att titta på det.

    Skriv gärna ditt namn när du kommenterar inlägg, känns bättre för mig när jag vet vem jag kommunicerar med.

    Johan

    SvaraRadera