tisdag 11 september 2012

MusikMix - Spökmusikal

Hej!
Det var lite otydligt och struligt i samband med anmälningarna till MusikMix för skolans 6-7 åringar.

Nu blev det så att alla inte fick plats i musikmixen och för att möta det behovet så ordnar Kulturskolan en till grupp på torsdag eftermiddagar mellan 17.15-18. Det måste finnas föräldrar på plats vid 18 eftersom fritids stängs då och personalen går hem. Barnen som kommer att gå på den här aktiviteten kryssas vid 17.15 som om de har lämnat fritids.

Gruppen kan bestå av max 20 barn och innehållet är Spökminimusikal!

Anmälan görs på https://eservice.stockholm.se/Open/KursKatalog/Pages/KursBeskrivning.aspx och det bekostas av föräldrarna själva. Det är först till kvarn som gäller och den riktar sig till 6- och 7-åringar.

MusikMixen ordnas av Kulturskolan som lånar lokaler av oss. Det är föräldrarnas ansvar att se till att barnen deltar i aktiviteten och även hämtas. Vi hjälper till i den mån vi har möjlighet, men vi kan inte ta huvudansvaret för att de deltar.

För mer information om kursen får man ta kontakt med Kulturskolan. Jag vet inte när den startar. Om det är redan på torsdag vill jag påminna om att vi inte har möjlighet att hjälpa barnen dit eftersom fritids är stängt för APT den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar