fredag 31 oktober 2014

November

Idag förbereds det för Halloweendisco i eftermiddag på fritids. Både barn och personal är utklädda och redo för lite party.

Halva höstterminen har nu gått och både elever och personal har fått en liten paus i och med höstlovet.

På torsdag till veckan är det dag för APT då vi stänger 15.45 för att planera vår verksamhet. Gör gärna en extra notering i era kalendrar så att ni kan hämta barnen i tid. Den gemensamma tiden som vi har tillsammans i personalgruppen är jätteviktig.

Senare i november kommer vi även att skicka ut en enkät för att utvärdera fritidsverksamheten nu i höst. Den görs 2 gånger per läsår och ligger sedan till grund för planeringen den kommande terminen.

Häromveckan hade vi även en trygghetsförmiddag som var lyckad. Själv var jag med en förskolegrupp och elever från år 8 och då vi pratade om att alla ska få vara som är. Vi tittade på filmen  http://www.ur.se/Produkter/155120-Vara-vanner-Far-Gabriel-vara-prinsessa och hade en diskussion om vad som hände i filmen.

Vi avslutade dagen med att leka på skolgården, bl a Alla ekorrar byter bon. Det är roligt att se de äldre barnen när de leker med sexåringarna. Alla verkar uppskatta de stunderna.

I november kommer det att vara ett elevråd som ska handla om hur vi tillsammans kan göra så att toaletterna ska bli trevligare att använda hos oss på F-3. Det är ett återkommande problem som vi får hjälpas åt med.

Lucia närmar sig och planeringen inför luciatåget är i full gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar