tisdag 19 april 2011

Den närmaste tiden

Våren är på gång och terminen närmare sig sitt slut, även om det är många veckor kvar. Det som händer inom kort är följande.

Våra bilfria veckor är veckorna 18-21, dvs fyra veckor. Det samordnas med andra skolor i vårt närområde. Vi kommer att maila ut lite mer information om det. Den här gången kommer vi inte att räkna poäng hur man tar sig till skolan. Men vi kommer på något annat sätt redovisa hur barnen tar sig till och från skolan. Det här är en del i arbetet med att skapa en säker trafikmiljö för barnen på Södra Ängby Skola.

Vill att ni börjar prata med barnen om våra bilfria veckor så att de vet om att vi börjar vecka 18.

Till veckan kommer vi även att skicka hem blanketten om tider på fritids i sommar så att vi får in de uppgifterna för att kunna planera ledigheter osv. Sommarfritids kommer inte att vara på Södra Ängby i år.

Avslutningen
Vi har avslutning den 9 juni kl. 18.00 på kvällen och det innebär att det inte är någon skola den 10. Vill därför att ni noterar på blanketten om ni har behov av omsorg då, det kommer inte att vara ordinarie personal den dagen.

Veckan därpå är det planeringsdagar 13-14 juni då hela skolan är stängd (ingen omsorg på skolan). Behov av omsorg sker i en skola i närheten. Den 15 juni är det inte omsorg med ordinarie personal utan med vikarier till största delen. Vill att ni funderar om ni behöver omsorg den dagen eller inte och noterar det också.

Skälet till att det inte är ordinarie personal den 10 och 15 juni är att hela skolan har planeringsdagar på annan ort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar