torsdag 4 november 2010

Händer i november

Nu är det höstlov och alla barn får en liten paus från skolarbetet.

Vad händer då framöver på F-2 på Södra Ängby Skola?
  • Storröris 8/11
  • Föräldrarådet 29/11 8-9
  • APT (1 dec, men nästan i november) Fritids stänger 15.45
  • Luciaträningen kommer att komma igång

Det som börjar närma sig för skolår 1-2 är elevernas utvecklingssamtal. Den här terminen är första gången som alla elever har sina omdömen inskrivna i Skolwebben. Då krävs det av er föräldrar att ni loggar in där för att läsa barnens omdömen. Hur ni gör det finns i instruktionerna som delades ut på föräldramötet i höstas. Det var även en informationskväll kring det tidigare i höstas. På skolans hemsida finns samma information.

Sätt er ner tillsammans med ert/era barn och gå igenom de skriftliga omdömena och fundera på vad som ska skrivas ner i elevens utvecklingsplan som kommer att skrivas på själva utvecklingssamtalet.

Fokus på samtalet kommer att vara elevens kunskapsutvecklingen.

Ledningsgruppen kommer att börja en fortbildningskurs som Staden har tagit fram för skolor och verksamheter. Det är totalt 5 dagar som kommer att vara avklarade innan jul. Återkommer längre fram vad det innebär och innehållet i kursen.

Förra månaden skrev jag om att vi skulle ha en egen skoljogg. Hösten kom lite snabbt så vi har gjort om den till en vårjogg istället :-) På min oss så att vi inte glömmer bort det :-)

På måndag är det som sagt Stor-röris i ljushallen! Ni är så välkomna att vara med gympa tillsammans med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar